FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE

Bij Fownd kan je terecht voor jouw persoonlijke fotoshoot

BEDRIJFSREPORTAGE

Als multi-passionate professional voel ik mij thuis in meerdere werelden. Ik volgde een doorgedreven driejarige avondopleiding tot fotograaf aan Syntra West in Brugge. Als marketing mentor kom ik vaak bij ondernemers en hun merken/bedrijven. Ik buig me dan vaak over hun positionering, hun uitstraling, hun branding, ... Foto's die hun verhaal vertellen en passen bij hun merkpositionering maken daar ook onderdeel van uit.

Fownd kan ingeschakeld worden om jouw bedrijfsreportage te verzorgen. Een foto van het bedrijf, de werking, het team, ...

Neem gerust contact op en we bekijken samen je noden!

PERSONAL BRANDING SHOOT VOOR MULTI-PASSIONATE-PROFESSIONALS

Fownd kan ingezet worden als personal branding fotograaf. Als multi-passionate professional of creatieve generalist is het niet altijd makkelijk om je verhaal op een duidelijke manier aan de buitenwereld te vertellen, laat staan om daar dan ook de gepaste beelden bij te voorzien. Ik heb een voorliefde als coach en mentor voor MPP's, ik help om jouw verhaal in de markt te zetten als creatieve generalist. Je kan bij mij terecht voor al je marketing en personal brandingvragen, maar evengoed om te helpen jouw verhaal visueel te ondersteunen.

OHANA

Weetje: Ik heb lange tijd in bijberoep gefotografeerd onder het merk OHANA, ik besloot om de website te stoppen, maar de sociale mediakanalen te behouden. Benieuwd naar wat beeldmateriaal? Neem een kijkje op de Facebookpagina van OHANA of de Instagrampagina.

Als multi-passionate professional ben je constant in evolutie. Fotografie is een van de zaken die mij getriggerd heeft om met ondernemen te starten. Het is een mooie aanvulling binnen mijn dienstverlening.

  • Personal branding

    Jouw fotoshoot als multi-passionate professional. Jouw (werk)leven, jouw promise, jouw combinatie, ... in beeld brengen.

  • Bedrijfsreportage

    Mooie en vooral authentieke beelden inzetten ter ondersteuning van jouw merkpositionering en marketing.

  • Particulieren

    Een creatief project waar je foto's voor wenst? Een communieshoot, newbornshoot, ... Alles met een duidelijke projectbriefing werken we samen uit. Ik kan je ook helpen bij de opmaak van kaartjes, uitnodigingen...

1 van 3