ÉN-ÉN: het boek voor multi-passionate professionals én mensen die met hen samenleven of werken.

ÉN-ÉN: het boek voor multi-passionate professionals én mensen die met hen samenleven of werken.

Ik schreef een boek voor multi-passionate professionals én mensen die met hen samenleven of werken. 

Ik wou altijd al een boek schrijven, alleen was het mij nooit duidelijk waarover ik ooit een boek zou kunnen schrijven.

Tijdens mijn 29ste levensjaar werd ik geconfronteerd met een burn-out. Deze drukte me met de neus op de feiten, ik probeerde onbewust mee te draaien in een systeem dat mij niet lag. Dat weet ik vandaag, maar wist ik toen niet. Ik liet me toen wel begeleiden, volgde mijn neus en ontdekte zo het concept 'multipotentionalisme', een ware openbaring voor mij. Ik kon niet begrijpen dat ik het nog niet eerder had opgepikt? Ik benoem mezelf vandaag als 'multi-passionate professional'. Er gaan nog wel wat andere termen rond, zoals bijvoorbeeld 'creatief generalisme'.

Ik leerde de laatste jaren heel wat bij over het concept en daarover schreef ik de afgelopen maanden een boek. Ik ben van nature uit enthousiast en tijdens mijn interacties met mensen vertelde ik vurig over mijn ontdekkingen. Ik merkte dat mensen oprecht interesse toonden in het topic, benieuwd waren naar meer en ik zag vaak ook een golf van geruststelling over hen heen komen. Het gaf hen (en mij) een fijn gevoel, het gevoel ergens begrepen te worden of ze begrepen plots hun partner, vriend, vriendin, collega, ... beter. Mijn enthousiasme zette ze ook vaak aan tot actie en daarover koppelden ze ook naar mij terug. Blij, enthousiast en opgewekt. Ze inspireerden mij om meer mensen te inspireren en informeren dan ik tijdens mijn één-op-één gesprekken kon doen. Dus ik dook in mijn pen en het resultaat kan je in je handen houden vanaf eind maart. Het boek bracht me ook dichter bij mijn eigen doelstellingen en daagde mij vooral ook uit.

ÉN-ÉN, je volle potentieel benutten als multi-passionate professional.

Het boek dat mensen inspireert en informeert, maar ook dat duwtje in de rug zal geven.

Het boek 'ÉN-ÉN, je volle potentieel benutten als multi-passionate professional' werd er eentje waarin ik én kennis én oefeningen én verhalen bundelde. Ik wil vooral andere mensen inspireren en informeren. Het is best oké om je niet oké te voelen in je huidige situatie, waarom niet even verder rondsnuffelen en je creativiteit inzetten? Voel jij vandaag dat er iets ontbreekt in je werkleven of bij uitbreiding de samenstelling van hoe je leeft? Volg dan je neus, ga op ontdekking, in interactie, ...

Het boek dat ook bedrijven zal inspireren om multi-passionate professionals beter te herkennen en erkennen.


Een veranderende bedrijfscontext, een razende 'war for talent' zorgt ervoor dat niet alleen werknemers, maar ook bedrijven soms ploeteren om koers te houden. Mede door die veranderende context waarin we werken, maakte het WEF (world economic forum) in 2020 de voorspelling dat 50% van de wereldwijde beroepsbevolking zich tegen 2025 zal moeten bijscholen. Cognitieve flexibiliteit is volgens het World Economic Forum (WEF) een van de belangrijkste vaardigheden voor de toekomst. Daarnaast is creativiteit en innovatie nodig om ervoor te zorgen dat bedrijven zich gemakkelijker aan kunnen passen aan een steeds veranderende bedrijfsomgeving. En laat deze 3 laatste skills nu ook net verhoogde vaardigheden zijn van multi-passionate professionals.

Is je interesse geprikkeld?

Bestel het boek vandaag!

 

Terug naar blog