DE FOND VAN FOWND

DE FOND VAN FOWND.

‘Knowing yourself is the beginning of all wisdom!’

Voor de fond van Fownd, moeten we terugkeren naar iets meer dan 10 jaar geleden.

Mijn eerste professionele jaren. Boeiende jaren waar ik mooie dingen mocht doen, interessante mensen heb ontmoet, maar waar ik wel altijd (al dan niet sluimerend) bezig ben geweest met vragen zoals:

– wat wil ik graag doen, 

– waar ben ik nu echt goed in, 

– pas ik hier in deze organisatie,

– zit ik op de juiste stoel,

–  …  

Ik liet me tijdens mijn carrière wel begeleiden. Zoals bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding, want in begeleiding, daar heb ik altijd zelf heel sterk in geloofd. Al zou het zoveel makkelijker zijn geweest als ik een mentor aan mijn zijde had die mijn pad mee kon helpen effenen. Die mij eveneens in contact kon brengen met de juiste mensen voor mij op dat moment. Iemand die mij ook vooral de ‘putjes in de weg’ kon aanwijzen, want telkens opnieuw werd ik opgeslorpt door het dagdagelijkse en deed ik gewoon verder. Ik negeerde alle signalen en bleef hard werken en ‘gaan’ omdat dit in mijn beleving ook niet anders kon. Niets was minder waar. Pas na de brute stop die er kwam door mijn lichaam, kwam ik heel dicht bij mezelf. Zo kwam ik te weten dat ik HSP & perfectionist ben. Een burn-out op 29 jaar, toen een vloek, nu een zege. Ik heb de kracht gewoon zelf ervaren om stil te (moeten) staan bij en te luisteren naar mezelf.

Met Fownd wil ik jou vooral helpen, zodat je niet hoeft te ploeteren, maar meteen al jouw energie kan stoppen in jouw groei!  Jij, die creatieve, ondernemende professional die wil groeien vanuit je eigen ik. Jij die voelt dat er meer inzit dan wat je er vandaag uithaalt in contrast met de moeite en energie die je er nu instopt. Steek je jouw energie wel in de juiste dingen?

 

Voor jou wil Fownd er zijn, om jou te ondersteunen in je persoonlijke groei! 

 

 

Mijn professioneel pad bracht me op de marketingafdeling van (productie)bedrijven, zowel als medewerker en later als marketing manager, om daarna de afslag te nemen richting strategisch communicatiebureau waar ik werkte als strateeg en marketing mentor voor verschillende bedrijven. Daarnaast startte ik ook al heel vroeg mijn eigen zelfstandig bijberoep, vooral om mijn vizier breed te houden (ik had toen als marketeer vooral ook een heilige schrik om vast te roesten in 1 sector. Nu weet ik ondertussen dat die schrik niet terecht is, mede door hoe ik in het leven sta).

 

‘Knowing yourself + knowing the customer and their journey + the right marketing approach = sustainable growth’

Door al die jaren actief te zijn in marketing, merkte ik trouwens ook dat diep graven niet alleen werkt bij jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook bij het bouwen en uitbouwen van een sterk merk. Stilstaan bij wat je business drijft is gewoon de absolute basis. Stilstaan bij wat je klanten nu eigenlijk echt willen en welk pad ze bewandelen is de volgende must. Bedrijven die dit niet doen, bestaan binnenkort gewoon niet meer.

De opgebouwde skills doorheen de jaren breng ik naar de tafel om jouw bedrijf te laten kennismaken met de eigen essentie. Van daaruit gaan we richting de juiste merkpositionering, marketingstrategie en communicatieaanpak.

Blijven de resultaten uit volgens de inspanningen die je onderneemt met jouw bedrijf? Behalen de marketingacties die je voert wel het vooropgestelde rendement? Heb je wel een helder doel gesteld dat je wil bereiken met de actie?

De filosofie van Fownd is ‘Find. Own. Do!’. We doorlopen deze 3 pijlers en we gebruiken daarbij een combinatie van workshops, onderbouwde kennis en opgebouwde ervaring om tot het resultaat te komen dat je bedrijf helpt groeien.

Naast 1 op 1 sessies en/of workshops kan Fownd ook remote of inhouse ingeschakeld worden, helemaal volgens de noden van jouw bedrijf.

 

Fownd kan ingezet worden in jouw bedrijf om jouw merk naar een hoger niveau te tillen, het niveau dat rendeert.

 

Koop nu het boek

Ik schreef een boek over de multi-passionate professional. Een product die uit mijn burn-out van toen is ontstaan. Met dit boek wil ik mensen inspireren om op zoek te gaan naar hun eigen 'ÉN-ÉN', die combinaties van passies en talenten en maximaal te integreren in hun (werk)leven.

 

Bestel het boek vandaag!

 

Terug naar blog