Waarom je als HR-professional of CEO best eens stilstaat bij de kracht van multi-passionate professionals in je organisatie.

Waarom je als HR-professional of CEO best eens stilstaat bij de kracht van multi-passionate professionals in je organisatie.

Als HR-professional al eens stilgestaan bij de kracht van multi-passionate professionals?

Ze proberen graag nieuwe dingen uit en omarmen innovatie. Dankzij onder andere MPP’s slagen bedrijven erin om outside-the-box te gaan denken, om de grenzen van hun markt te verkennen en om disruptieve businesses op te zetten. Denk maar aan Uber, Airbnb, ...

Deze profielen zijn ontdekkers, denkers, onderzoekers, makers, ... Ze horen iets, zijn getriggerd, trekken op onderzoek en verkennen nieuwe wegen.

Ze zijn bijzonder leergierig, laten geen moment onbenut om bij te leren. Ze bruisen van ideeën en delen deze graag met hun omgeving. Ze zijn betrokken, gedreven en begrijpen soms moeilijk dat anderen dat niet zijn.

 

Een multi-passionate professional is niet per se een ondernemer, het kan dus perfect een medewerker in loondienst zijn.

 

Denk in combinaties!

Je hoeft zelf geen MPP te zijn om hun sterktes te herkennen en in te zetten binnen je organisatie. In elke leidinggevende functie loont het om te snappen hoe deze profielen bedraad zijn.


Of je nu CEOmanager of teamverantwoordelijke bent. Je zal deugd hebben om je te informeren rond het topic, want multi-passionate professionals zijn een enorme asset voor je organisatie, als je met ze mee kan evolueren. Merk jij ze op in je organisatie? Haast je en ga in gesprek, nu ze nog in je team zitten.

 

Ik schreef een boek die niet alleen MPP's kan helpen, maar evengoed mensen die met hen samenwonen, samenwerken en/of samenleven.

 

Koop het boek ÉN-ÉN

 

 Hulp nodig? Contacteer mij via de knop hieronder.

Terug naar blog