LOOPBAANCOACHING

VOOR MEDEWERKERS EN ONDERNEMERS

Loopbaancoaching is perfect voor mensen op zoek naar een job die je energie geeft of voor ondernemers die alles uit hun bedrijf willen halen en maximaal hun passies willen nastreven. 

Voor werknemers die het even niet meer weten waar ze thuishoren of die bevestiging willen dat ze op de juiste plek en in de juiste functie werken. 

Ook zelfstandige ondernemers komen in aanmerking voor loopbaancoaching.

Fownd kan ingeschakeld worden als carrièrecoach, maar evengoed voor bredere coachingvragen.

Multi-passionate professionals (ook wel creatieve generalisten, multipotentialen, multi-hyphenates) zijn bij Fownd aan het juiste adres . Een dergelijk profiel past niet in één hokje en zijn net hele waardevolle profielen zowel binnen als buiten een organisatie. Als deze profielen hun sterktes omarmen en zich bewust zijn van het feit dat ze zo functioneren, dan kunnen ze op loopbaanvlak sterker floreren.

Ben je een professional die worstelt met waar je nu precies thuishoort en wat je nu precies wil? Dan ben je heus niet alleen! No worries. Lees even de blogpost: de multi-hyphen carrière. Ook ik heb geworsteld en kan je in dat proces dus prima begeleiden. (Voor jezelf kiezen, een onderneming voor jezelf starten of net niet, …) 

Combinaties

Je wil de mogelijkheden bekijken om meerdere passies en talenten in te zetten in je werkleven.

Perfect, ik zal je uitdagen om de mix te vinden die voor jou werkt. Jouw eerste huiswerk, dat start door de informatie en de oefeningen die in mijn boek staan te doorlopen.

Daarna kunnen we zeer efficiënt aan de slag om het (werk)leven van je dromen te creëeren.

Schrijf zeker ook in op de nieuwsbrief van Fownd, onderaan deze pagina om op de hoogte te blijven van alle workshops en events.

Koop het boek