LOOPBAANCOACHING

VOOR MEDEWERKERS EN ONDERNEMERS

Loopbaancoaching is perfect voor mensen op zoek naar een job die je energie geeft. 

Voor werknemers die het even niet meer weten waar ze thuishoren of die bevestiging willen dat ze op de juiste plek en in de juiste functie werken. 

Ook zelfstandige ondernemers komen in aanmerking om een beroep te doen op de VDAB loopbaancheques, een uiterst budgetvriendelijke formule. 

Kijk of je in aanmerking komt om beroep te doen op deze loopbaancheques.

Fownd kan ingeschakeld worden als carrièrecoach en werkt hiervoor samen met TWEG loopbaan in groei als mandaatcentrum. Dankzij dit partnership kan er bij loopbaanvragen beroep gedaan worden op de loopbaancheques van de VDAB. 

Multi-passionate professionals (ook wel creatieve generalisten, multipotentialen, multi-hyphenates) zijn bij Fownd aan het juiste adres . Een dergelijk profiel past niet in één hokje en zijn net hele waardevolle profielen zowel binnen als buiten een organisatie. Als deze profielen hun sterktes omarmen en zich bewust zijn van het feit dat ze zo functioneren, dan kunnen ze op loopbaanvlak sterker floreren.

Meer weten over loopbaancoaching en de mogelijkheden?

Ben je een professional die worstelt met waar je nu precies thuishoort en wat je nu precies wil? Dan ben je heus niet alleen! No worries. Lees even de blogpost: de multi-hyphen carrière. Ook ik heb geworsteld en kan je in dat proces dus prima begeleiden. (Voor jezelf kiezen, een onderneming voor jezelf starten of net niet, …)