Zomer, het ideale moment om even dieper te duiken!

Zomer, het ideale moment om even dieper te duiken!

Duik die dieptes even in! 

Een groeiproces is niet altijd even aangenaam.

I feel you, maar 

Je kan er niet omheen, je moet er doorheen! 

Gebruik de luwte van de zomermaanden om even alles terug op orde te zetten.

Ben je ondernemer?

Check dan even in hoe het werkelijk met jou gaat. Door de ratrace waar je misschien elke dag in vertoeft vergeet je dit gewoon te doen. Het is echter niet onbelangrijk als je duurzaam verder wil ondernemen om hier even naar te kijken. Enkele zaken om bij stil te staan:

- Kijk even naar jouw work-life indeling. Ben je nog tevreden? 

- Is het resultaat en het gevoel na de eerste zes maanden van dit jaar bevredigend? Ben je hiervoor ondernemer geworden? Wat kan je vandaag doen om dit (nog) te optimaliseren?

 

Check ook even in hoe het met je doelstellingen gaat.

- Zijn deze behaald? Ben je tevreden met de behaalde resultaten? 

- Moet je de doelstellingen voor de komende zes maanden bijsturen of staan deze nog op punt?

Ik kan je helpen bij de beide oefeningen.

Neem vrijblijvend contact op, dan bekijken we je noden.

Ben je medewerker? 

De zomermaanden zijn ook voor jou hét uitgelezen moment om even naar je loopbaan te kijken. Sta even stil bij volgende aspecten:

- Ben je nog tevreden over jouw work-life indeling? Wat gaat goed en wat kan beter? 

- Heb je het gevoel dat je leeft van weekend naar weekend? Het kan echt wel anders, maar dan moet je even door de zure appel heen en in kaart brengen waar jij naartoe wil.

Heb jij last van uitstelgedrag of drempelvrees? Weet je nu al dat het einde van de zomer zal naderen en je niets zal gedaan hebben? Wel dan heb ik goed nieuws, ik heb recent een loopbaanboek geschreven, in mensentaal, waar een aantal oefeningen inzitten om je pad uit te gaan stippelen. Als één op één werk niks voor jou is dan is dit boek een handvat om aan de slag te gaan.

Liever fysiek afspreken? Ben jij iemand die het nodig heeft om verantwoording af te leggen? Perfect, dan werken we samen aan je coachvraag tijdens een reeks outdoor coachingsessies. Je kan bij mij ook terecht voor loopbaancoaching . Hurry up, er zijn nog enkele plaatsjes deze zomer! 

Terug naar blog