WAT ZEGGEN ANDEREN?

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Kimberly is een professional die beschikt over sterke coaching skills. Ze is erg betrokken op de ander en kan zeer systematisch en gestructureerd het denken stimuleren wat leidt tot inzicht. Kimberly staat er zelfbewust, met heel veel bezieling en tegelijkertijd gericht op wat de ander nodig heeft. Haar stijl is heel naturel, inspirerend en heel transparant!

Nel Van Maele

Ik ken Kimberly als iemand waarop je kan bouwen. Ze is gedreven en resultaatgericht maar tegelijk ook een enorm warme persoon om mee samen te werken. Haar empatisch inzicht en mensenkennis hebben mij geholpen om mijn eigen sterkes en capaciteiten verder te ontdekken.

Lien Vandemoortele

Kimberly heeft me enorm veel inzichten gegeven over wie ik ben, wat mijn capaciteiten zijn en waar ik naartoe wil. Ze heeft heel veel mensenkennis en voelt een persoon zeer goed aan. Een meerwaarde voor zowel jij als persoon als je organisatie! Keep on going!

Louise Devos

Kimberly is een mensenmens. En mensenmensen hebben de grote kracht om enorm empathisch te zijn. En te vertrekken vanuit de positieve kracht van mensen. Werken met de sterktes van mensen is haar sterkte. Want door te vertrekken vanuit positivisme is de kans op een negatieve ervaring bijzonder klein.

Hans Kerkhoff

Samenwerken met jou is voor mij telkens opnieuw een spiegel voor mijzelf houden en groeien vanuit mijn eigen ik. Je inlevingsvermogen en oprechte adviezen zijn voor mij een enorme meerwaarde. Daarnaast was het enorm fijn om zowel in een buiten omgeving als digitaal samen aan de slag te gaan. Ik zou je met véél overtuiging aanraden bij iedereen die ondernemingsgezind is en vanuit zichzelf wil groeien!

Sofie Van Speybroeck

Als expert in haar gebied/ levend vat vol levenswijsheid is Kimberly de ideale partner om jou te brengen waar je nooit had gedacht te komen. Want als er één iemand in je talenten gelooft is zij het wel. Groeien, jezus, doe het maar. Maar met Fownd haalt ze de meetlat uit. En elke meeting ben je weer groter. In je ambitie, in je weg weten, in jezelf. Het beste van al? Je mag ook krimpen, da’s oké. Dan werk je daar samen aan.

“Ja maar, wat wil je?” is de beste vraag die iemand me ooit heeft gesteld. Kimberly heeft me geholpen door me volledig vrij te laten in de uitkomst van ons verhaal. Niks zou-je-niet-beter-dit en niemandal ik-vind-dat-je-dat. Geen suggestieve richtingaanwijzer, wel het kompas.

Niet twijfelen. Als je hier bent gelandt omdat je twijfelt de stap te zetten: doen. Echt.

Shanah Biesbrouck

MARKETING MENTORING

Met Kimberly zijn we helemaal in de basis van de onze marketing gedoken. Ik ben zelf 11 jaar geleden met De Gele Flamingo gestart, alles van nul opgebouwd dus nooit over die basics nagedacht. Wat is onze WHY? Weet het team dit? Al die dingen hebben we in kaart gebracht. Het gaf ons een vaste basis om mee aan de slag te gaan.

Kimberly is echt een doorbijter en houdt ervan om gas te geven. LOVE IT!!

Sophie Claes - De Gele Flamingo

Kimberly beschikt over de gave om écht naar mensen te luisteren. Geen voorgekauwde marketingstrategieën bij Kimberly, in de plaats daarvan doet ze je nadenken over waar jijzelf en je bedrijf nu écht voor staan. Ze doet je zélf dieper graven tot je jouw antwoorden vindt en stuurt bij vanaf de zijlijn. Zo kom je tot een heel persoonlijk plan van aanpak dat écht bij je past. Daarin schuilt volgens mij de sleutel tot succes.

Charlotte Vanwalleghem - More Than that

Bij Starterslabo hebben we Kimberly ingeschakeld om ons te ondersteunen bij het lanceren van een nieuw traject. Tijdens de workshops nam ze ons mee in enerzijds theoretische kaders achter bepaalde marketingstrategieën maar anderzijds dacht ze ook mee voor het uitwerken van concrete campagnes. Kimberly is zeer enthousiast en legt alles zeer duidelijk uit. Alvast een grote meerwaarde voor onze organisatie!

Lien Vermeulen – STARTERSLABO

Kimberley is someone who understands and researches the market, it’s clients and target audience very well. She works in a focused manner and knows what working in team means. She is a very pleasant person to work with. My past collaboration was really 100 percent positive. A big + and all thumbs up !

Lieven Dirckx – AVANTGAND

Fownd bezorgt je alle inzichten die nodig zijn voor je project, een marketing mentor “pur sang”. Kimberly gooit (smijt) zich volledig, zet haar tanden erin om de noden te vinden die we moeten aanpakken de focus te behouden en realistisch het doel met resultaat te bereiken. De lijm welk nodig is in elk project en werkelijk alles doet samenkomen/hangen. Fownd is een begrip welk we nog veel zullen zien terugkomen bij projecten.

Thé perfect match in thé team.

Thx Kimberly full team off Cil-Lou 👏🙇‍♂️

Fownd = doen!!

Thomas De Meyere – CIL-LOU

Wij hebben heel veel aan je advies gehad, zonder jouw professionele kijk op de zaken, had onze zaak een totaal andere naam en logo gehad. Je deed onze oogkleppen op een ongedwongen vriendelijke manier af en hebt voor een tijdloos, smaakvol logo en bedrijfsverhaal gezorgd. Je hebt voor ons tot ver in de geschiedenis gegraven naar de oorspronkelijke naam van onze hoeve, een naam die we als familiebedrijf met trots gebruiken. Een resultaat op maat van wie we echt zijn. Onze klanten en stakeholders smaken ons authentiek verhaal, waardoor onze business bloeit!

Elien en Piet - Het Elsthof

Je liet ons stilstaan bij het waarom, wie onze klanten zijn en wat onze toegevoegde waarde als garage is. Je begrijpt ons DNA 100% en past het toe. Het samenwerken met jou is voor ons nog steeds een echte meerwaarde. Je denkt altijd verder dan onze vragen, houdt ze kritisch tegen het licht in functie van optimaal rendement. Een bron van inspiratie.

Brecht en Nele - Garage Naeyaert