Hoe ga je van droom naar realiteit?

Hoe ga je van droom naar realiteit?

๐˜ฟ๐™š๐™›๐™ž๐™ฃ๐™š ๐™ฎ๐™ค๐™ช๐™ง ๐™™๐™ง๐™š๐™–๐™ข

๐—˜๐—ฟ ๐˜‡๐—ถ๐˜ ๐˜‡๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด...
En zeker niet alleen als je aan marketing doet, ook persoonlijk ervaar je de deugd ervan.ย 

April 2020: ร‰รฉn van mijn ๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป was om mijn werkleven meer te doorspekken met mijn passies. En doordat zelf te doen anderen ook te helpen onderzoeken wat nu hun passies zijn en hoe ze die maximaal kunnen inzetten in hun (werk)leven. Om te zorgen dat het niet bij dromen bleef moest ik een doelstelling maken. Ik wist toen wat, maar nog absoluut niet hoe. De perfectionist in mij maakte me het ook niet makkelijker.

Maar Marie Forleo leerde mij '๐˜ค๐˜ญ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ต๐˜บ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ง๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต'

Dus ik ondernam actie en stelde me open voor de dingen die op mijn pad kwamen. Toetste elke beslissing die ik nam vanaf dat punt af tegen de doelstelling.

Een aantal ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ die eruit volgden waren, het volgen van een postgraduaat Inspirerend coachen, het verslinden van vakliteratuur en podcasts, een sprong naar (mijn invulling van) ondernemerschap, ... รฉn als kers op de taart het self-publishen van mijn boek. Een boek over jouw (werk)leven vormgeven zoals jij dat zelf wil. (Multi-passionate professionals noem ik ze zelf).

Ik werd verplicht om heel gericht te werken tot een gewenst resultaat.

Hoe pak jij dat aan?

Zin om op jouw pad van droom naar realiteit te gaan? Dan kan ik je daarbij helpen. Volgens mijn trainer van toen tijdens het postgraduaat, Nel Van Maele, coach ik op een zeer ongedwongen en betrokken manier.ย 

๐’๐’Š๐’ ๐’๐’Ž ๐’‰๐’†๐’• ๐’›๐’†๐’๐’‡ ๐’•๐’† ๐’๐’๐’•๐’…๐’†๐’Œ๐’Œ๐’†๐’?
Snuffel dan gerust eens rond op deze website.

En dat boek van mij vind jeย hier:

Koop het boek ร‰N-ร‰N


Ondertussen ben ik mijn volgende droom aan het vormgeven ๐Ÿ˜‰


Terug naar blog