Fownd steunt Go Ocean bij het beschermen van de onderwaterwereld

Fownd steunt Go Ocean bij het beschermen van de onderwaterwereld


Voor een multi-passionate professional, zoals ik, is niets zwart-wit...

Voor mij is de overheersende kleur blauw… ;-)


Mijn boek ÉN-ÉN werd heel bewust ondergedompeld in blauwtinten. Voor zowel de kaft als de bodycopy koos ik een diepe blauwtint. 


De kleur van de zee, van water.


Water brengt rust, maar is altijd in beweging. Het stimuleert creativiteit en de donkerblauwe kleur zet aan tot nadenken. Water brengt mij in een voldane ‘state-of-mind’. De geur, de kleur, de constante beweging van de golven brengen me rust, maar geven mij eveneens energie en kracht.


Mijn sterrenbeeld is zelfs waterman. Watermannen durven nogal eens een rebels kantje hebben, stelt veel in vraag en gaat daardoor wat als ‘normaal’ wordt gezien vaak gaan uitdagen. Wat dan weer kan leiden tot innovatie. De blauwe kleur straalt vertrouwen en rust uit. Alles komt uiteindelijk goed. 

Bon, de blauwe kleur, brengt een extra effect dat het boek op jou kan hebben dus.

 

Planeet oceaan

Foto’s genomen vanuit de ruimte tonen de aarde als een ‘blauwe’ bol. Arthur Clarke zei ooit: “How innappropiate to call this planet ‘Earth’, when clearly it is ‘Ocean’”. Bijna ¾ van de aardbol bestaat uit oceaan. En bijna 80% van alle levende wezens wonen erin. 


Als duiker heb ik het geluk om ook deze wereld te ontdekken, de onderwaterwereld. Het voelt voor mij echt als een extra wereld, een extra dimensie aan. Mensen die me kennen weten dat onze oceanen mij nauw aan het hart liggen. We hebben best al veel mooie momenten in én rond de oceaan meegemaakt samen. Zo werd ik zelfs ten huwelijk gevraagd diep in de zee.  

Behoud en herstel van oceanen

In mijn boek verwees ik dat ik ook graag met mijn onderneming wil bijdragen aan het behoud en herstel van de oceanen. Ik was dan ook meer dan enthousiast toen ik hoorde dat Go Forest nu ook Go Ocean lanceerde. Voor mij een opportuniteit om op deze manier met mijn organisatie een beetje terug te geven. 

 

Go Ocean wil het herstel van kustlijnen en mariene ecosystemen ondersteunen en versnellen, de weerbaarheid van onze oceanen tegen bedreigingen zoals klimaatverandering bevorderen en de habitat van wildlife in de oceaan beschermen. Ze proberen niet alleen de blauwe long van onze aarde zo te behouden en te herstellen, maar ze dragen ook zorg voor de lokale gemeenschappen terwijl ze dat doen. 

Koraalspin

Ik heb me geëngageerd om in Bali, in de buurt van Nusa Penida bij te dragen aan koraalrifherstel. Ik heb 2 koraalfragmenten gekocht om te planten en mijn doelstelling is om er nog bij te planten. Ik heb de ambitie om de komende 2 maanden 1 ‘spider’ zoals Go Ocean het noemt te voorzien van koraalfragmenten. Zo’n constructie kan tot 16 koraalfragmenten bevatten en omvat het potentieel van ongeveer 1 m² rif. En jij kan daaraan meehelpen...

Hoe wil ik dat doen? 

 

Ik ben auteur van het boek ÉN-ÉN voor én door multi-passionate professionals. “You can do it all. And more than that you should do it all, or at least try. Embrace knowledge in all its forms and develop a skill set as broad as you can.”
Samen met mijn man creëren we unieke, gepersonaliseerde, beschermende toplagen voor de rEvo-rebreather. Het toestel waar we zelf mee de onderwaterwereld ontdekken. 
  • Per verkochte coaching of mentorsessie of workshop (www.fownd.be
Ik coach en mentor enthousiaste en ondernemende professionals die hun onbenut potentieel willen aanboren en (persoonlijk of met hun onderneming) willen groeien.

Per aankoop in deze periode gaat er een deel van deze omzet integraal naar Go Ocean. 

Je kan de progressie van de koraalspin vanaf 31/01 hier volgen. 

 

Ik wil meedoen!

 

 

Waarom Bali? 

Ik koos bewust voor het project in Bali, in de buurt van Nusa Penida. Wij waren er een aantal jaren geleden ook zelf op reis. Bali is qua (onderwater)landschap wondermooi. Ik maakte tijdens onze reis op Bali ook voor het eerst kennis met mijn eerste zeeschildpad onderwater. Bali is daarom voor mij ook wel speciaal. Een fantastisch land, fantastische bewoners, maar de toestand zowel bovenwater als onderwater is niet altijd zoals je ziet op de perfecte Instagram plaatjes. Jammergenoeg is de overvloed aan afval er wel harde realiteit. Go Ocean draagt mee zorg voor de gemeenschap en door ook deze mensen lokaal te begeleiden helpen we mee om hun mindset (en die van de toeristen) rondom sorteren bij te schaven. 

Wat kan jij doen?

 

Concreet als je koopt tussen nu en 31/01/24 help je mee op deze specifieke rifspin vorm te geven. 

Hoe leuk zou het niet zijn om jezelf of een medemens blij te maken?

    • Je maakt misschien jezelf of een andere multi-passionate professional blij met mijn boek
    • Je maakt misschien jezelf of een andere rebreatherduiker blij met een gepersonaliseerde, beschermende laag op de backplate van het rEvo-toestel. 
    • Je maakt misschien jezelf of een andere enthousiasteling blij met een coach -of mentorsessie rondom marketing, een specifieke coachingvraag, … 

 

Contacteer me vandaag nog!

 

 

Extraatje:

 

Wil je dat je naam of dat van je bedrijf mee vermeld wordt in dit blogbericht? Plaats dan je bestelling via mail. We spreken dan verder af.


Draag niet alleen bij aan je persoonlijke groei of de groei van je onderneming, maar draag ook bij aan het herstel en behoud van onze oceanen door met mij samen te werken. ÉN-ÉN-ÉN ... ;-)

Dankjewel en laten we samen bijdragen aan een gezondere oceaan.

 

Mail me voor meer info

 

 

Terug naar blog