Combifuncties in de zorg

Combifuncties in de zorg

Jeroen Hendrikse kwam op mijn 'researchradar' als iemand die mee op de 'barricades' springt als het gaat over combinaties in het werkleven. ๐Ÿ”Ž

Ik schreef zelf een boek over multi-passionate professionals.
Hij is de auteur van het boek combifuncties - samenwerken als gewoonte in zorgorganisaties.
๐Ÿ‘‰ Bij allebei de insteken staan leergierigheid, combinaties, denkflexibiliteit, enen en handelingsperspectief centraal!

Zelf ben ik als multi-passionate professional werkzaam bij de West-Vlaamse zorgorganisatie Motena. Ik zorg (pun intended ๐Ÿ˜‹ ) er mee voor dat Motena en haar merken hun sterktes zien, optimaal benutten en tonen aan de wereld. Ik werk er samen met het marketingteam aan een selectie van projecten volgens de behoeften van de organisatie รฉn maximaal in lijn met mijn expertise. Ik combineer deze job in loondienst nog met mijn zelfstandige activiteiten bij Fownd | growth mentoring. Een hele bewuste keuze. ๐Ÿ’ฏ

De materie uit het boek van Jeroen is uitermate geschikt voor:
๐Ÿ‘‰ zorgprofessionals die op zoek zijn naar hun ideale balans in hun loopbaan.
๐Ÿ‘‰ zorgorganisaties die een duurzame oplossing willen in een razende war-for-talent. Een (deel van de) oplossing ligt volgens Jeroen bij combifuncties en combibanen. (Ik voeg daar zelf graag nog MPP's aan toe in alle combinaties en vormen, zoals zzp'ers, ... ๐Ÿ˜)

๐—ญ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป? Dan is Jeroen zijn boek, doorspekt met concrete voorbeelden uit het (zorg)werkveld, lectuur voor jou!

PS: Vertelde ik al dat hij in coronatijd zelf combifuncties* implementeerde in zijn teams?

*๐˜๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ง๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฎ, ๐˜ข๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฃ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด.


---

Zowel Jeroen als ikzelf inspireren je graag over dit topic, dus feel free to reach out, we babbelen graag!

๐Ÿ“š ๐˜ฝ๐™ค๐™š๐™  ๐™ ๐™ค๐™ฅ๐™š๐™ฃ?๐Ÿ“š
๐Ÿ”– Boek Jeroen: https://lnkd.in/eiv7vucP
๐Ÿ”– Mijn boek: www.en-en.be
Terug naar blog