Testimonials

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Kimberly is een professional die beschikt over sterke coaching skills. Ze is erg betrokken op de ander en kan zeer systematisch en gestructureerd het denken stimuleren wat leidt tot inzicht. Kimberly staat er zelfbewust, met heel veel bezieling en tegelijkertijd gericht op wat de ander nodig heeft. Haar stijl is heel naturel, inspirerend en heel transparant!

Nel Van Maele

Ik ken Kimberly als iemand waarop je kan bouwen. Ze is gedreven en resultaatgericht maar tegelijk ook een enorm warme persoon om mee samen te werken. Haar empatisch inzicht en mensenkennis hebben mij geholpen om mijn eigen sterkes en capaciteiten verder te ontdekken.

Lien Vandemoortele

Kimberly heeft me enorm veel inzichten gegeven over wie ik ben, wat mijn capaciteiten zijn en waar ik naartoe wil. Ze heeft heel veel mensenkennis en voelt een persoon zeer goed aan. Een meerwaarde voor zowel jij als persoon als je organisatie! Keep on going!

Louise Devos

Kimberly is een mensenmens. En mensenmensen hebben de grote kracht om enorm empathisch te zijn. En te vertrekken vanuit de positieve kracht van mensen. Werken met de sterktes van mensen is haar sterkte. Want door te vertrekken vanuit positivisme is de kans op een negatieve ervaring bijzonder klein.

Hans Kerkhoff

begeleiding op maat

MARKETING MENTORING

Kimberly geeft je niet enkel waardevolle tips in nieuwe inzichten, ze geeft je ook die extra boost die je nodig hebt. Expertise en mensenkennis: voor mij de perfecte combo!

Hellen Ramos Pereira – BORBOLETA

Bij Starterslabo hebben we Kimberly ingeschakeld om ons te ondersteunen bij het lanceren van een nieuw traject. Tijdens de workshops nam ze ons mee in enerzijds theoretische kaders achter bepaalde marketingstrategieën maar anderzijds dacht ze ook mee voor het uitwerken van concrete campagnes. Kimberly is zeer enthousiast en legt alles zeer duidelijk uit. Alvast een grote meerwaarde voor onze organisatie!

Lien Vermeulen – STARTERSLABO

Kimberley is someone who understands and researches the market, it’s clients and target audience very well. She works in a focused manner and knows what working in team means. She is a very pleasant person to work with. My past collaboration was really 100 percent positive. A big + and all thumbs up !

Lieven Dirckx – AVANTGAND

Fownd bezorgt je alle inzichten die nodig zijn voor je project, een marketing mentor “pur sang”. Kimberly gooit (smijt) zich volledig, zet haar tanden erin om de noden te vinden die we moeten aanpakken de focus te behouden en realistisch het doel met resultaat te bereiken. De lijm welk nodig is in elk project en werkelijk alles doet samenkomen/hangen. Fownd is een begrip welk we nog veel zullen zien terugkomen bij projecten.

Thé perfect match in thé team.

Thx Kimberly full team off Cil-Lou 👏🙇‍♂️

Fownd = doen!!

Thomas De Meyere – CIL-LOU