1:1 SESSIES

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Bij Fownd kan je terecht voor individuele begeleiding

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Sessies van 60 min, 90 min of langer. Digitaal, indoor of outdoor. Geef gerust zelf aan waar je nood aan hebt. Fownd werkt met creatieve professionalsmulti-hyphenates of ook wel multi-passionate professionals genoemd. Mensen die niet in 1 vakje geduwd willen worden en die een onstilbare honger hebben om bij te leren over zichzelf en alles wat voor hen belangrijke elementen zijn rondom zich heen. 

Fownd kan ingeschakeld worden als loopbaancoach of carrièrecoach en werkt hiervoor samen met TWEG loopbaan in groei als mandaatcentrum. Dankzij dit partnership kan er bij loopbaanvragen beroep gedaan worden op de loopbaancheques van de VDAB. 

Meer weten over loopbaancoaching en de mogelijkheden? Kijk dan zeker op deze pagina

MARKETING MENTORING

Fownd kan ingezet worden als marketing mentor in-house om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, het niveau dat rendeert. Dankzij de meer dan 10 jaar marketingervaring is ook het samenstellen en coachen van een team mogelijk. Bij startende bedrijven kunnen dan weer de krijtlijnen van het marketingbeleid uitgetekend en opgezet worden.  We kijken hoe we klantbeleving kunnen optimaliseren, waar de opportuniteiten zitten, ...

Meer weten en benieuwd of we een match zullen hebben? Heeft Fownd wel ervaring met een bepaald topic? Lees dan de blogpost: de fond van Fownd  of neem een kijkje op mijn LinkedIn-profiel.

  • outdoor coaching

    in de buitenlucht op het beachterras

  • in beweging

    win-win, buitenlucht én beweging! In het bos, aan zee, ...

  • multi-passionate professionals

    iedereen welkom, particulier, ondernemer, MPP's, ...